Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

No Girls Allowed

No Girls Allowed! Urban dance for boys only.

Wil je wel dansen, maar niet met allemaal meiden? Houd je van stoere dansvormen? Dan is dit echt iets voor jou! Urban dansstijlen zoals, onder andere, hiphop en breakdance met alleen maar jongens. Krachttraining, tricks, vette moves en coole choreo’s krijg je in deze lessen. We hebben ook een hiphop cursus only for guys én breakdance is natuurlijk voor coole gasten!

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Nino
Nino

Nino is afgestudeerd op de Urban dansopleiding in Arnhem en is een all-round getrainde danser. Zijn focus ligt vooral op de techniek en creativiteit in de urban dansstijlen. Zijn lessen zijn vol energie en discipline.