Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Tapdance

Heb je altijd al willen dansen als Fred Astaire? Dat kan! Tapdance is een dansvorm waarbij je muziek maakt met je voeten.

Tapdance is muziek maken met je lichaam. Hierbij spelen ritme, coördinatie, losse voeten en vooral gevoel een heel belangrijke rol.

In de lessen begin je helemaal bij de basis en wordt er rustig opgebouwd naar een swingende combinatie. Voor een eerste taples zijn nog geen tapschoenen nodig, sneakers of schoenen met een lederen zool zijn handig om mee te nemen.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Mirjam
Mirjam

Mirjam is een HBO afgestudeerd dansdocent. Ze is getraind in verschillende stijlen, zoals tapdance en klassiek ballet. In haar lessen wordt er veel aan techniek gewerkt, maar is dansplezier het allerbelangrijkste!