Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Salsa

Lekker swingen op tropische klanken, waan je in een warm oord en dans het vuur uit je schoenen! Salsa is een dans- en muziekvorm, én een verzamelnaam voor meerdere Zuid-Amerikaanse dansen.

Leer Salsa dansen met veel aandacht voor sfeer en kwaliteit, zodat je écht weet en voelt wat je doet. Na de basisprincipes, komen al snel leuke variaties aan bod. Kom en beleef deze latin-experience! Ben je op zoek naar Bachata? Kijk dan hier.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Ray, Marielyne, Angélique & Koen
Ray

Ray geeft Bachata en Salsa, heel relaxed en met een big smile!

Marielyne

Altijd vrolijk en betrokken, met 100% aandacht voor jou! Ze leert je dansen alsof het niets is.

Angélique

Angélique is dol op Salsa en Bachata, zowel om te dansen, les in te geven of zelfs te DJ-en! Ze heeft hart voor dans en voor jou!

Koen

Koen is een docent die met aandacht en humor in de lessen staat!