Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Argentijnse tango

Leer Argentijnse tango op authentieke muziek op een ontspannen manier. Iedereen leert op zijn eigen niveau beheersing, balans en beweging. Tango zoals tango bedoeld is, een pure samensmelting van muziek en beweging.

Begin jaren 90 werd in Buenos Aires, in de Milongas (danssalons), behalve tango ook cumbia, rock ’n roll en swing gedanst. De lucht die je inademde was een blend van wijn, tabak en parfum. Dansen hoorde er in het weekend gewoon bij, samen met vrienden, geliefden en familie. In die salons heeft een nieuwe generatie de oude maestros van de tango omarmd en nieuw leven ingeblazen met moderne invloeden: de ‘Tango Salon’ zoals je hem bij ons leert.

In de Argentijnse tango gaat het om passie, verleiding, leiden en volgen en improvisatie. In de lessen voor beginners leer je een aantal basisbewegingen zodat je direct de dansvloer op kunt. Tevens leggen we de basis voor het kunnen improviseren. De Argentijnse tango is aan het einde van de 19e eeuw (1880 – 1900) ontstaan in de sloppen en buitenwijken van Buenos Aires en in Montevideo (Uruguay). De tango ontstond uit een mengeling van Europese en Afrikaanse muziek- en dansstijlen. Later is in Europa de Argentijnse Tango ‘netjes’ gemaakt wat heeft geleid tot de ballroom tango. Ontdek in de lessen de overeenkomsten en de verschillen!

De lessen van anderhalf uur (incl. een korte pauze) zijn twee keer in de maand op de eerste en derde zondag (met uitzondering van vakanties).

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Peter
Peter

Voordat Peter zijn hart verloor aan de Argentijnse tango en cultuur hield hij zich bezig met ballroom & latin. Met de bagage van beide dansvakken is hij in staat een ieder mee te voeren in zijn passie.