Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

LaBlast

Overgevlogen vanuit Los Angeles, ontwikkeld door meervoudig wereldkampioen latin Louis van Amstel, super leuk om te doen en nog effectief ook: LaBlast!

Het is een total body workout gebaseerd op ballroom en latin dansen (stijldansen). Je doet het solo, je hebt fun en lichaam en geest hebben er écht wat aan! Je werkt aan conditie, spierversterking, ritme gevoel én je wordt er vrolijk van. Kun je nog niet dansen? No worries, dan leer je dat bij LaBlast!

Onbeperkt sporten kan ook: alles wat in het blok sport staat kun je komen doen zo vaak je wilt.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Romée
Romée

Romée heeft, na de dansacademie (HBO), de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" Lekker bezig zijn, met humor en plezier, staat voorop tijdens de lessen. "Fouten bestaan niet, hoogstens zijn er onverwachte solo's."