Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Handig om te weten

Je bent ingeschreven voor een danscursus. Hier vind je nog wat praktische informatie en antwoord op de meest gestelde vragen.

Welke kleding en welke schoenen?

Voor de Stijldanslessen, en Salsa is de kleding vrij; ieder draagt lekker dat waar hij/zij zich het prettigst in voelt. Als schoeisel kun je het best goed ingelopen schoenen met een harde zool dragen.

Voor Lindy hop zijn sportieve schoenen met een niet al te dikke zool het fijnst.

Voor Streetdance, Jazz dance, Hiphop, Breakdance, Zumba, LaBlast en Dansconditie kun je het best makkelijk-zittende kleding aandoen. Aerobic- of Jazzschoenen werken het prettigst. Zorg altijd dat u iets warms bij u hebt om na de les aan te doen. Moderne dans & jazz kan op blote voeten, anti-slipsokken of jazz schoentjes, Flamenco gaat het lekkerst op een schoen met een stevige hak.

De eerste lessen even afwachten voordat je schoenen aan gaat schaffen is aan te raden. We kunnen een goed advies geven en bovendien zijn ook bijna alle soorten schoenen via ons te bestellen.

Voor de kidslessen

Tijdens de lessen is het belangrijk dat we de bewegingen goed kunnen zien. Daarom hebben we kledingrichtlijnen. Zo creeëren we een eenheid in de groep.
Voor Peuterdans is de kleding vrij; doe kleding aan waar lekker in bewogen kan worden. Dansen gaat het fijnst op gympjes, dansschoenen of p blote voeten.

Bij Kleuterdans dragen de meisjes een lichtroze balletpakje met spaghettibandje, lichtroze panty met voet en lichtroze balletschoenen. Naar keuze mag er een vestje of rokje bij gedragen worden. Jongens dragen een wit T-shirt met korte mouw (geen prints) en zwarte dansbroek met zwarte dansschoenen.

Voor Dansmix dragen de meisjes een zwart balletpak in hemdmodel met lichtroze balletschoenen. Naar keuze mag er een voetloze zwarte panty, zwarte dansbroek of balletrokje gedragen worden. Jongens dragen een wit T-shirt met korte mouw (geen prints) en zwarte dansbroek met zwarte dansschoenen.

Bij Klassiek Ballet dragen de meisjes een zwart balletpak in hemdmodel met lichtroze balletpanty en lichtroze balletschoenen. Jongens dragen een wit aanlsuitend T-shirt met korte mouw (geen prints) en zwarte dansbroek met zwarte balletschoenen.

Voor Moderne Dans dragen de meisjes een zwart balletpak in hemdmodel. Naar keuze mag er een voetloze zwarte panty of zwarte dansbroek bij gedragen worden. We dansen op sokken of blote voeten. De jongens dansen in een wit of zwart T-shirt met korte mouw (geen prints) en zwarte dansbroek.

Bij Streetdance/Hip Hop wordt er gedanst op (dans)sneakers die niet buiten gedragen worden. Qua kleding bij voorkeur een zwarte dansbroek of legging met een aansluitende top.

Voor de Podiumklas en Urban Crew zijn aparte voorschriften. Deze worden besproken in de les.

Les missen?

Je kunt, in overleg met ons, altijd een les inhalen op een parallelles. Het is wel de bedoeling dat je zoveel mogelijk in jouw eigen les danst. Mocht je de gemiste les niet in kunnen halen, dan hebben we voor de ‘samen dansen’ lessen ook nog zogenaamde vragenuurtjes (je krijgt een korte privéles).

Veel plezier!!
Het team van Dansen bij Versteegh