Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nieuws

Geen dansshow, maar een dansfilm!

We hadden het plan om dit jaar alsnog het Festival de Danse in theater de Pinkenberg plaats te laten vinden, nadat het vorig jaar door Corona niet door kon gaan. Zo jammer dat het dit jaar om, precies dezelfde reden, ook niet door kan gaan. Maar….. zoals je van Dansen bij Versteegh mag verwachten hebben we een super-vet alternatief!

We gaan een dansfilm maken! De film zal in de bioscoop (het Focus Filmtheater) vertoond worden voor jou, je familie, vrienden en bekenden. De film gaat over bevrijding, vrijheid, samenzijn en geluk. Alles in de vorm van een dansvoorstelling op diverse top-plekken in en rond Arnhem. Je doet wel mee toch? We filmen twee weekenden in juli. In mail hebben onze leerlingen het draai-schema ontvangen. We hebben een strak filmschema hebben met een heuse filmploeg.

Alle groepen, die buiten of online door zijn gegaan, zijn al bezig met choreo’s intrainen en oefenen. Ook zal er snel een keer geoefend worden op de locaties, gewoon tijdens de les in de meeste gevallen. Uiteraard doen de lades van de foto ook weer mee :).

Wij hebben ontzettend veel zin in dit toffe project! Jij ook?

Stay safe, stay healthy and keep on dancing!

Lees meer

Genomineerd voor “Club van het Jaar”!

Hoe fantastisch is het en hoe verrast zijn we, dat we genomineerd zijn voor de verkiezing van de Club van het Jaar! Wat zou het top zijn als we verkozen worden; vooral in dit pittige jaar is dat een super opsteker. Vind jij dat ook? Dan kun je  hier stemmen. Doe dit vóór 26 mei 2021 ;). Onze dank is groot!

Lees meer

Kunnen we aftellen?

Coronakilos, eenzaamheid, negatieve gevoelens, verlies van conditie…. Zomaar wat gevolgen van de langdurige lockdown, de langdurige sluiting van dans-, sport-, en yogascholen.
Aan het aantal telefoontjes en mails merken we dat de behoefte groot is om weer positief aan de slag te gaan.

Alle bewegings-aanbieders doen wat ze kunnen en mogen in de vorm van lessen/trainingen buiten, online of hybride. Helaas is er een grote groep mensen die hiermee niet bediend wordt; zij willen de veiligheid, de geborgenheid die de club/school te bieden heeft en niet te kijk staan op straat of thuis op de vierkante meter bewegen.

Het valt op dat van alle informatie-vragen, vooral het samen dansen veel aandacht krijgt. Wellicht is dat doordat het partnerdansen zoals Stijldansen, Lindy hop, Argentijnse tango en Salsa ook een sterk sociaal element hebben. Men heeft écht behoefte uit het isolement te komen en weer in contact te staan.

Wij staan te trappelen om weer naar binnen te mogen en deze verlangende groep mensen happy te maken met ons aanbod. 

Wat betreft stijldansen kunnen Arnhemmers, na de sluiting van de Danscentrum Wensink in de Parkstraat, alleen nog bij ons terecht. Een mooie grote dansvloer en een enthousiast team staan er klaar voor. Gezien de vraag op dit moment en het beperkt aantal plaatsen (door te verwachten Corona-beperkingen), is het aan te raden alvast je interesse kenbaar te maken door middel van een mail of telefoontje.

Lees meer

Breakdance start weer!

De b-girls en b-boys kunnen niet langer wachten; we wilden starten met de lessen als we naar binnen in de danszaal kunnen, maar het duurt te lang! Vanaf woensdag 12 mei zijn er weer breakdance lessen van ShinShan! Om 13.30 uur voor beginners en om 14.30 uur voor intermediate level. Waar? Buiten op het Kazerneplein (bij het Huis van Puck). Lekker werken aan conditie, kracht en tricks! Zodra we de school weer mogen openen gaan de lessen natuurlijk binnen verder.

Wil je meedoen? Let us know ;).

Lees meer

Internationale Dag van de Dans (in actie)

Vergeet ons niet!
Dans is een vergeten sector in politiek Den Haag helaas Hugo de Jonge. Dat terwijl we, met Dansondernemers Nederland, toch jaarlijks minimaal 1,4 miljoen mensen in beweging houden, wat gezondheid en geluksgevoel ten goede komt.

Tijd voor een lieve actie om onszelf zichtbaar te maken! Donderdag 29 april gaan we met heel dansend Nederland van 17.15 uur tot 17.30 uur dansen op pleinen, in parken, op straten, in tuinen en op balkons! Hoe tof is dat als heel Nederland even danst :).

Donderdag 29 april is de perfecte dag voor deze actie, het is namelijk de Internationale Dag van de Dans! Doe je mee?
Omroep Gelderland , RTV Arnhem , De Gelderlander , Hart van Nederland , Omroep WNL ; graag lichten we het idee en de noodzaak nog even toe ;).
#dansbeweegtje #dansinactie #blijmet11mei als de openingsroute gaat zoals gepland…. Mark Rutte zijn twijfels daarover al uitgesproken :(.

 

Lees meer

Nieuw project in ontwikkeling.

De lockdown heeft veel negatieve kanten voor ieder bedrijf, maar biedt ook ruimte en tijd voor anders denken, omdenken en nieuwe ideeën uitwerken. Friederieke, Renske & Romée hebben zich in een brainstorm gestort om een plan te maken teneinde ouderen in woon-/zorgcomplexen meer, én anders, aan het bewegen te krijgen. Hier is het concept “Danspad” uit geboren. In samenwerking met Vreedenhoff, Studio Klare Taal, diverse deskundigen op het gebied van werken met ouderen en mede dankzij het Sportakkoord zijn we in de gelegenheid een pilot-project in Arnhem uit te rollen. De bedoeling is, na een onderzoeks- en maakfase, het begin juni in gebruik te nemen. We geven nog niet het hele idee prijs, maar bottomline is dat men intuïtief uitgenodigd wordt in beweging te komen. Beweging dient meerdere doelen; lichaamsbewustzijn, valpreventie, bevordering souplesse en vooral beleving van plezier. Later volgt er meer info met foto’s en filmpjes :). Voor nu zijn we heel blij een mooi doel te dienen met onze expertise!

Inmiddels is er via Sport in Arnhem, Sportbedrijf Arnhem en gemeente Arnhem al behoorlijk wat exposure aan gegeven. Onderstaande foto is een still (jaja funny face :S) uit een interview in een livestream via sportinarnhem.nl.

Lees meer