Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nieuws

Lesrooster vanaf januari 2022

Vanaf januari starten er weer nieuwe cursussen; het lesrooster zal voor een groot deel blijven zoals het is. Nieuwe beginnerscursussen zullen uiterlijk half december online staan.

Lees meer

Minicursus Weense wals

Vanaf dinsdag 23 november om 21.30 uur start. een korte cursus van vier lessen. Je leert een Weense wals met alles erop en eraan; een opening, walspassen draaien rechtsom en linksom.

Lees meer

Geen dansshow, maar een dansfilm!

We hadden het plan om dit jaar alsnog het Festival de Danse in theater de Pinkenberg plaats te laten vinden, nadat het vorig jaar door Corona niet door kon gaan. Zo jammer dat het dit jaar om, precies dezelfde reden, ook niet door kan gaan. Maar….. zoals je van Dansen bij Versteegh mag verwachten hebben we een super-vet alternatief!

We gaan een dansfilm maken! De film zal in de bioscoop (het Focus Filmtheater) vertoond worden voor jou, je familie, vrienden en bekenden. De film gaat over bevrijding, vrijheid, samenzijn en geluk. Alles in de vorm van een dansvoorstelling op diverse top-plekken in en rond Arnhem. Je doet wel mee toch? We filmen twee weekenden in juli. In mail hebben onze leerlingen het draai-schema ontvangen. We hebben een strak filmschema hebben met een heuse filmploeg.

Alle groepen, die buiten of online door zijn gegaan, zijn al bezig met choreo’s intrainen en oefenen. Ook zal er snel een keer geoefend worden op de locaties, gewoon tijdens de les in de meeste gevallen. Uiteraard doen de lades van de foto ook weer mee :).

Wij hebben ontzettend veel zin in dit toffe project! Jij ook?

Stay safe, stay healthy and keep on dancing!

Lees meer

Genomineerd voor “Club van het Jaar”!

Hoe fantastisch is het en hoe verrast zijn we, dat we genomineerd zijn voor de verkiezing van de Club van het Jaar! Wat zou het top zijn als we verkozen worden; vooral in dit pittige jaar is dat een super opsteker. Vind jij dat ook? Dan kun je  hier stemmen. Doe dit vóór 26 mei 2021 ;). Onze dank is groot!

Lees meer

Kunnen we aftellen?

Coronakilos, eenzaamheid, negatieve gevoelens, verlies van conditie…. Zomaar wat gevolgen van de langdurige lockdown, de langdurige sluiting van dans-, sport-, en yogascholen.
Aan het aantal telefoontjes en mails merken we dat de behoefte groot is om weer positief aan de slag te gaan.

Alle bewegings-aanbieders doen wat ze kunnen en mogen in de vorm van lessen/trainingen buiten, online of hybride. Helaas is er een grote groep mensen die hiermee niet bediend wordt; zij willen de veiligheid, de geborgenheid die de club/school te bieden heeft en niet te kijk staan op straat of thuis op de vierkante meter bewegen.

Het valt op dat van alle informatie-vragen, vooral het samen dansen veel aandacht krijgt. Wellicht is dat doordat het partnerdansen zoals Stijldansen, Lindy hop, Argentijnse tango en Salsa ook een sterk sociaal element hebben. Men heeft écht behoefte uit het isolement te komen en weer in contact te staan.

Wij staan te trappelen om weer naar binnen te mogen en deze verlangende groep mensen happy te maken met ons aanbod. 

Wat betreft stijldansen kunnen Arnhemmers, na de sluiting van de Danscentrum Wensink in de Parkstraat, alleen nog bij ons terecht. Een mooie grote dansvloer en een enthousiast team staan er klaar voor. Gezien de vraag op dit moment en het beperkt aantal plaatsen (door te verwachten Corona-beperkingen), is het aan te raden alvast je interesse kenbaar te maken door middel van een mail of telefoontje.

Lees meer

Breakdance start weer!

De b-girls en b-boys kunnen niet langer wachten; we wilden starten met de lessen als we naar binnen in de danszaal kunnen, maar het duurt te lang! Vanaf woensdag 12 mei zijn er weer breakdance lessen van ShinShan! Om 13.30 uur voor beginners en om 14.30 uur voor intermediate level. Waar? Buiten op het Kazerneplein (bij het Huis van Puck). Lekker werken aan conditie, kracht en tricks! Zodra we de school weer mogen openen gaan de lessen natuurlijk binnen verder.

Wil je meedoen? Let us know ;).

Lees meer