Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Over ons

Lekker bewegen, persoonlijk contact, goed leren dansen, plezier in wat je doet én een breed aanbod in dansvormen, dat is waar Dansen bij Versteegh voor staat.

Dansen bij Versteegh heeft een paar dans-poten 🙂

Laura runt de kids-afdeling voor alle lessen en activiteiten voor kinderen vanaf anderhalf tot en met twaalf jaar. Romée leidt de rest én de overkoepelende organisatie. Samen staan we sterk, hebben we een groot hart voor dans en mens én hebben we veel know-how in huis!

Professionele docenten, passie voor het vak

Al onze danslessen worden gegeven door dansprofessionals met een passie voor hun vak én plezier in jou leren dansen! Doordat we een groot team aan specialisten hebben, vind je bovendien een enorm breed aanbod aan dansvormen.

Workshops en dansavonden

Voor wie dat wil organiseren we regelmatig extra events. Workshops door gastdocenten, extra korte cursussen in bijzondere dansen en dansavonden voor stijldansen en salsa die open zijn voor iedereen. Houd onze nieuwsbrief, twitter of facebook en agenda dus in de gaten!

Theatershow

Elke twee jaar organiseert Dansen bij Versteegh een theater-event. In deze show krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze show wordt gemaakt voor diverse locaties of voor in een echt theater.

Van alle verschillende soorten dans wordt één professionele show gemaakt, inclusief licht en geluid, kostuums en decors.

Romée
Romée

Romée heeft, na de dansacademie (HBO), de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" Lekker bezig zijn, met humor en plezier, staat voorop tijdens de lessen. "Fouten bestaan niet, hoogstens zijn er onverwachte solo's."

Laura
Laura

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent.

Onze overige diensten

Voor scholen en en onderwijsinstellingen
Lees meer
Personeelsdag, bedrijfsuitje of teamuitje
Lees meer
Bruiloft of Huwelijksfeest in Arnhem
Lees meer