Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Bruiloft of Huwelijksfeest in Arnhem

We verzorgen jouw bruiloft voor 60 tot 250 personen. De gehele dag de gasten verwennen of alleen ’s avonds een feest? Het kan allemaal! Geen feest is hetzelfde; jouw feest is naar jouw wensen, in jouw sfeer en naar jouw idee.

We beginnen met een vrijblijvend gesprek, waarin we jullie wensen aftasten. Snel na deze kennismaking volgt een invulling met bijbehorende offerte van onze kant en daarna beslis je of jullie gebruik maken van ons aanbod, ervan af zien of misschien nog wat aanpassingen willen.

Flexibiliteit en kwaliteit staan voorop. Het team van Dansen bij Versteegh staat met plezier klaar om een mooie bijdrage te leveren aan deze bijzondere dag. We horen graag van je!

We zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur, treinstation op de hoek) als met eigen vervoer. Parkeren is geen probleem en gratis.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl