Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Feesten en borrels in Arnhem

Onze zaal kan gehuurd worden voor zowel de avond als overdag. De stijlvolle, frisse uitstraling is een fijne omgeving voor bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten en recepties, maar ook voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomsten.

De inrichting van de zaal is variabel. Enkele mogelijkheden zijn: één grote dansvloer, een deel podium voor een band of presentatie, gedeeltelijke of gehele inrichting met statafels, stijlvolle tafels en stoelen voor bijvoorbeeld een diner, of alleen stoelen voor een theater- of auditorium-effect. Uiteraard behoort volledige catering tot de mogelijkheden. DJ of live muziek? Ook dat regelen we voor je!

Bedrijfsborrels

Voor kleinere gezelschappen is de bar af te huren. De gezellige open haard brandt altijd (tenzij het buiten echt warm is)! Ons team staat graag klaar om jou en jouw gasten te voorzien van een drankje en verrassend creatieve culinaire verrassingen.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl