Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Personeelsdag, bedrijfsuitje of teamuitje

Eens een keer iets anders doen met het bedrijfsuitje? Wij stellen graag een programma voor je samen. Dans is een expressievorm die, bijvoorbeeld waar het gaat om teambuilding, een verrassende rol kan spelen. Onderlinge relaties en emoties worden op een onbeladen manier inzichtelijk gemaakt.

Een gezamenlijke workshop biedt een andere kijk op samenwerking dan in de dagelijkse praktijk. Een leuke aanvulling op ons programma is een bezoek aan het nabijgelegen wijnmuseum van Robbers en van den Hoogen, inclusief misschien een wijnproeverij? We stellen graag een mooi programma samen om het bedrijfsuitje onvergetelijk te maken.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl