Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Vrijgezellendag

Lekker aan de slag in een dansworkshop? Daarna chillen in de bar? Of toch liever lekker lunchen?

Bij Dansen bij Versteegh kan het allemaal! Dansen is zowel voor hem als voor haar geschikt én super leuk. Denk voor hem aan breakdance, hiphop of salsa bijvoorbeeld (alle andere dansstijlen kunnen natuurlijk ook) en voor haar aan zumba, jazz dance, salsa of tap. Dit zijn maar ideeën, je kunt uiteraard een keuze maken uit ons totale aanbod. De workshop duurt zo’n anderhalf uur inclusief een korte pauze. Dansen doe je in de danszaal, ervoor en/of erna staat de bar tot jullie beschikking.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl