Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Voor scholen en en onderwijsinstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lessen op basisscholen en middelbare scholen.

Aansluitend bij landelijke acties gericht op gezonde beweging voor kinderen richten deze danslessen zich voor een groot deel op actief bezig zijn en het ontwikkelen van lichaamsbeheersing en muzikaliteit.

Verzorgen van lessen

Voor basisscholen en middelbaar onderwijs zijn losse dansworkshops en cursussen van 5 of meer lessen mogelijk. Het doel is, naast lekker actief bezig zijn, danstalent en muzikaliteit ontdekken en ontplooien. In de regio Arnhem verzorgen we lessen en workshops op diverse scholen. Ons aanbod is van breakdance tot ballroom, alles is mogelijk, ook op maat gesneden thema-projecten. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Projectbegeleiding

Ook aan projecten op het gebied van kunst, theater, expressie, dans of muziek kunnen wij  een bijdrage leveren. Denk hierbij aan het geven van workshops of begeleiden van choreografieën. Tevens hebben we ervaring met interdisciplinaire kunstprojecten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl