Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Zaal huren in Arnhem

Op zoek naar ruimte voor een speciale gelegenheid of een terugkerend evenement? Bij ons kun je terecht voor groepen van 15 tot 300 personen.

Feest, receptie, reünie, presentatie, cursus, repetitie, of vergadering? De bar wordt gebruikt voor borrels of bijeenkomsten vanaf 25 personen en de grote zaal voor feesten van 80 tot 250/300 personen. Drankjes en catering worden volledig verzorgd, dus daar heb je geen zorg over. De zaal heeft geen vaste opstelling en kan naar wens worden ingericht. Geen bijeenkomst, borrel of feest is standaard, persoonlijke aandacht en flexibiliteit vinden we belangrijk. Ideeën nodig? We denken graag met je mee!

We zijn goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (bushalte voor de deur, treinstation op de hoek) als met eigen vervoer. Parkeren is geen probleem en gratis.

Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden?

Neem contact op met Romée de Weerd:
bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl