Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Nieuws

Lesrooster, na de meivakantie, v.a. 13 mei 2024

Bijna alle lessen lopen na de meivakantie gewoon door; je kunt je nog inschrijven voor het blok van 8 lessen tot de zomervakantie! Lekker actief bezig zijn met een big smile :). Voor stijldansen zijn er kleine roosterwijzigingen (check lestijden locatie Velperweg). Naast alles wat door loopt staan er twee nieuwe lessen op het rooster: Dancing on Heels op maandag om 18.00 uur en West Coast Swing op woensdag om 20.00 uur. Iets voor jou? Schrijf snel in.

 

 

Lees meer

We gaan ervoor!

We gaan de vloer weer op! Wat zijn we blij dat de regering het belang van sport en dans voor de mentale en fysieke gezondheid van ons allemaal inziet! Zaterdag en zondag 15 en 16 januari, gaan we aan de slag volgens het schema zoals het deels voor de kerstvakantie i.v.m. de avondlockdown liep.

Vanaf maandag 17 januari starten of vervolgen de cursussen zoals in het gewone lesrooster vermeld. Iedereen is van harte welkom een extra les te doen ter compensatie van de stilstand in lockdown! Leuk moment om eens iets anders te proberen dan je al gewend bent misschien?

Wel moet je rekening houden met de volgende maatregelen:
– kinderen vanaf 4 jaar bij voorkeur brengen en halen
– geen publiek bij de lessen
– de bar is helaas nog gesloten
– mondkapjes dragen, behalve als je aan het dansen of sporten bent
– vanaf 18 jaar QR code scannen
– anderhalve meter afstand houden waar mogelijk

Blijf gezond en blijf dansen!

 

Lees meer

Lockdown 19-12 t/m 14-1

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn er geen live danslessen van 19 december tot en met 14 januari.
Wat dit voor jouw lessen betekent vind je terug in de mail die we binnenkort naar je versturen. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op via info@dansenbijversteegh.nl .

Blijf gezond, blijf dansen en hopelijk tot snel!

Lees meer

Lesrooster vanaf januari 2022

Vanaf januari starten er weer nieuwe cursussen; het lesrooster zal voor een groot deel blijven zoals het is. Nieuwe beginnerscursussen zullen uiterlijk half december online staan.

Lees meer

Minicursus Weense wals

Vanaf dinsdag 23 november om 21.30 uur start. een korte cursus van vier lessen. Je leert een Weense wals met alles erop en eraan; een opening, walspassen draaien rechtsom en linksom.

Lees meer

Geen dansshow, maar een dansfilm!

We hadden het plan om dit jaar alsnog het Festival de Danse in theater de Pinkenberg plaats te laten vinden, nadat het vorig jaar door Corona niet door kon gaan. Zo jammer dat het dit jaar om, precies dezelfde reden, ook niet door kan gaan. Maar….. zoals je van Dansen bij Versteegh mag verwachten hebben we een super-vet alternatief!

We gaan een dansfilm maken! De film zal in de bioscoop (het Focus Filmtheater) vertoond worden voor jou, je familie, vrienden en bekenden. De film gaat over bevrijding, vrijheid, samenzijn en geluk. Alles in de vorm van een dansvoorstelling op diverse top-plekken in en rond Arnhem. Je doet wel mee toch? We filmen twee weekenden in juli. In mail hebben onze leerlingen het draai-schema ontvangen. We hebben een strak filmschema hebben met een heuse filmploeg.

Alle groepen, die buiten of online door zijn gegaan, zijn al bezig met choreo’s intrainen en oefenen. Ook zal er snel een keer geoefend worden op de locaties, gewoon tijdens de les in de meeste gevallen. Uiteraard doen de lades van de foto ook weer mee :).

Wij hebben ontzettend veel zin in dit toffe project! Jij ook?

Stay safe, stay healthy and keep on dancing!

Lees meer