Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nieuws

Shoppen met korting bij Shoeby Presikhaaf

Leuke actie met Shoeby Arnhem Presikhaaf ! Winkelen met het hele gezin tegelijkertijd; in 1 winkel allemaal je kerst-of winteroutfit scoren, hoe fijn is dat? En dan ook nog met 10 % korting. Daarnaast gaat 10% van jullie bestedingen rechtstreeks naar onze urban crew, met onder andere Roos en Denzel, om studio’s te huren, outfits te regelen en eventueel externe trainers. in te huren. Voor deze actie heeft de crew verschillende promo-filmpjes opgenomen in kleding van Shoeby, bij en voor Shoeby.Win, win, win dus! Zeg bij de kassa dat je via ons komt en klaar 😊. Veel plezier vast! We zouden het leuk vinden je aanwinsten te zien ;).

Lees meer

No panic ! We mogen gewoon door :).

Wat zaten we in spanning gister voor de persconferentie, wat schrokken we in eerste instantie en wat was de blijdschap groot toen we ontdekten dat we in de uitzonderingen vielen! Bottom-line; we mogen door met de lessen tot max 30 personen (mits de anderhalve meter gegarandeerd kan blijven natuurlijk).

De bar is wel gesloten vanaf vanavond 22.00 uur helaas. Daarnaast vragen we je een mondkapje op te hebben in de loop van voordeur naar zaal. In de les hoeft een mondkapje niet, maar mag natuurlijk wel :).

Ook vragen we met klem bij klachten thuis te blijven en ons op de hoogte te stellen als je positief getest bent.

Mochten er veranderingen in regelgeving komen, dan houden we je uiteraard op de hoogte. Wil je checken waar beschreven staat wat we zeggen,  kijk hier, scroll een beetje naar beneden en check ” Sport en spel” en “Kunstbeoefening zoals acteren, dansen en zingen”.

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Lees meer

Anderhalve meter of niet?

Zo blij dat we vanaf vandaag weer open zijn! Op het terras en in de bar geldt de anderhalve meter-regeling, Op de dansvloer niet persé!! Gek he? Maar wel waar. Des te meer reden om lekker te komen dansen! Vanaf 31 augustus beginnen de nieuwe lessen weer :).

Lees meer

Lesrooster vanaf 31 augustus 2020

Het nieuwe lesrooster staat online; je kunt je cursus verlengen of inschrijven voor iets anders leuks. We gaan ervan uit dat we volle kracht vooruit kunnen in het nieuwe seizoen, waarschijnlijk nog wel met in achtneming van richtlijnen van het RIVM en protocollen die daaruit voortvloeien. Maar stil zitten gaan we zeker niet doen! Reserveer snel je plek (voor het geval we aan limieten gehouden worden ;)).

Lees meer

We mogen naar binnen vanaf 1 juli….

We mogen nog even naar binnen voordat de zomervakantie start. Alles onder strikte voorwaarden en volgens het protocol voor binnen dansen uiteraard. De lessen die nu buiten plaats vinden, zullen nog 1 of 2 keer binnen zijn. Sommigen vinden het heerlijk om buiten te dansen; op afspraak met docent zou dat ook nog gewoon kunnen bij mooi weer :).

Voor iedereen die “samen” danst hebben we een weekend vol workshops op 4 en 5 juli en dansavonden van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli. We hopen jullie allemaal nog even te zien! Kijk in de agenda voor de planning en om je op te geven voor een workshop.

Lees meer

Dansen we vandaag buiten of via Zoom?

Donderdag 4 juni vinden de danslessen van Demi plaats via Zoom

Lees meer