Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nieuws

Dansen we vandaag buiten of via Zoom?

Donderdag 4 juni vinden de danslessen van Demi plaats via Zoom

Lees meer

De gekste, bizarste en naarste tijd in de geschiedenis van de dansschool.

Het is al lang geen nieuws meer dat we helaas geen lessen geven, geen feestjes mogen houden, geen workshops door kunnen laten gaan. We missen jullie enorm, we missen ons werk enorm, we missen het samen dansen heel erg. Voor kinderen komt er al een beetje lucht, maar voor volwassenen nog niet helaas. Dansdocenten en-ondernemers in Nederland hebben zich in de tussentijd verenigd en we zijn bezig met het uitdenken en schrijven van protocollen waardoor we wellicht toestemming gaan krijgen om weer in actie te komen. Er wordt dus aan gewerkt, maar niets is nog zeker. Safety first!

In de tussentijd hoeven jullie niet stil te zitten! We hebben wekelijks live lessen, meestal op maandag en woensdag via Facebook én er is een beschermde YouTube lijst waarin filmpjes van lessen staan die je kunt doen wanneer het jou uitkomt. Welke lessen live gaan communiceren we een paar dagen vooraf via evenementen op onze Facebook pagina. De live-gang kun je volgen, ook als je zelf geen Facebook hebt. In de YouTube lijst worden regelmatig nieuwe filmpjes gezet. Stil zitten is geen optie!

Woensdag 29 april en vrijdag 1 mei gaan we buiten dansen met kids en teens op de Ronde Weide in Sonsbeek en op het Kazerneplein (bij Huis van Puck). De planning komt ook in de evenementen van onze Facebook-pagina te staan.

Met andere woorden: blijf ons in de gaten houden :D.

Voor nu: blijf gezond en zorg goed voor elkaar! XXX

 

Lees meer

Lindy hop in one day en Hopla! met Bigband

Na de succesvolle eerste keer in november 2019, komt er een vervolg en/of een herkansing :). We beginnen met een workshop Lindy hop voor iedereen die de vorige keer gemist heeft en kennis wil maken met Lindy hop. Dan gaan we gezellig aan tafel met zijn allen voor een maaltijd van Eetwinkel Stroom. Vervolgens is het tijd voor de follow up van de vorige (november)sessie. Aansluitend start het feest en komt de Hopla! All Star Bigband spelen. Kijk hier voor meer informatie.

Lees meer

HipHop Bootcamp

De hele middag workshops hiphop en breakdance. We sluiten af met een jam. Deze dag organiseren we in samenwerking met Ruben Chi van Soulcypher. Er staan getalenteerde teachers uiteraard, ook Shin Shan, winnaar van “Holland’s got Talent” komt zijn skills delen! Don’t miss it! Ga naar het event in de agenda voor meer info en inschrijven, vol is vol.

Lees meer

Open Huis

Zondag 25 augustus gaan de deuren en dansvloer open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen, zich wil informeren, behoefte heeft aan een vers kopje koffie, een dansje wil maken of gezelligheid wil ;)! We zijn er vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur; van 15.00 uur tot 18.00 uur zal de dansvloer met name voor kinderen bestemd zijn. Zien we je de 25e?

Lees meer

What’s new?

Vanaf augustus/september 2019 staan twee nieuwe cursussen op de planning: Blues en Choreo anders. Nieuwsgierig? Kom gewoon een proefles doen in de eerste lesweek!
Ons fijne team is gelukkig heel stabiel; slechts een paar nieuwe gezichten dit seizoen in verband met emigratie en tijdelijke vervanging.

Lees meer