Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Nieuws

Nieuw project in ontwikkeling.

De lockdown heeft veel negatieve kanten voor ieder bedrijf, maar biedt ook ruimte en tijd voor anders denken, omdenken en nieuwe ideeën uitwerken. Friederieke, Renske & Romée hebben zich in een brainstorm gestort om een plan te maken teneinde ouderen in woon-/zorgcomplexen meer, én anders, aan het bewegen te krijgen. Hier is het concept “Danspad” uit geboren. In samenwerking met Vreedenhoff, Studio Klare Taal, diverse deskundigen op het gebied van werken met ouderen en mede dankzij het Sportakkoord zijn we in de gelegenheid een pilot-project in Arnhem uit te rollen. De bedoeling is, na een onderzoeks- en maakfase, het begin juni in gebruik te nemen. We geven nog niet het hele idee prijs, maar bottomline is dat men intuïtief uitgenodigd wordt in beweging te komen. Beweging dient meerdere doelen; lichaamsbewustzijn, valpreventie, bevordering souplesse en vooral beleving van plezier. Later volgt er meer info met foto’s en filmpjes :). Voor nu zijn we heel blij een mooi doel te dienen met onze expertise!

Inmiddels is er via Sport in Arnhem, Sportbedrijf Arnhem en gemeente Arnhem al behoorlijk wat exposure aan gegeven. Onderstaande foto is een still (jaja funny face :S) uit een interview in een livestream via sportinarnhem.nl.

Lees meer

Onze urban crews doen het goed!

Onze urban crews zijn de hele lockdown door gegaan online via zoom of buiten (als het weer het toelaat). We hebben er vier in diverse leeftijdscategorieën; Streetmonkeez, 4Slayers, B’tween en Hit’m Up. Ze zijn overal in Arnhem te vinden op maandag, woensdag en vrijdag. Dus ben je ergens in Arnhem en je ziet hiphop teams dansen, dan is de kans groot dat ze van ons zijn en samen met Nikki Meijerink of Demi Willemsen aan het trainen zijn.

Lees meer

Dansen? Online of buiten kan dat deels.

Helaas is er nog geen zicht op het moment dat we de danszaal weer in mogen. Dansen in Arnhem gebeurt op dit moment op veel plekken buiten voor alle kids-, teens- en sommige sololessen. Sport zoals Zumba, Dansconditie en Ballet Blast is voorlopig nog via zoom. Wil je ergens aan meedoen; mail ons en je krijgt de locatie-details of de inlog in reply. Zodra we de studio’s weer in mogen doen we dat natuurlijk. Houd je mail in de gaten :).

Lees meer

Shoppen met korting bij Shoeby Presikhaaf

Leuke actie met Shoeby Arnhem Presikhaaf ! Winkelen met het hele gezin tegelijkertijd; in 1 winkel allemaal je kerst-of winteroutfit scoren, hoe fijn is dat? En dan ook nog met 10 % korting. Daarnaast gaat 10% van jullie bestedingen rechtstreeks naar onze urban crew, met onder andere Roos en Denzel, om studio’s te huren, outfits te regelen en eventueel externe trainers. in te huren. Voor deze actie heeft de crew verschillende promo-filmpjes opgenomen in kleding van Shoeby, bij en voor Shoeby.Win, win, win dus! Zeg bij de kassa dat je via ons komt en klaar 😊. Veel plezier vast! We zouden het leuk vinden je aanwinsten te zien ;).

Lees meer

No panic ! We mogen gewoon door :).

Wat zaten we in spanning gister voor de persconferentie, wat schrokken we in eerste instantie en wat was de blijdschap groot toen we ontdekten dat we in de uitzonderingen vielen! Bottom-line; we mogen door met de lessen tot max 30 personen (mits de anderhalve meter gegarandeerd kan blijven natuurlijk).

De bar is wel gesloten vanaf vanavond 22.00 uur helaas. Daarnaast vragen we je een mondkapje op te hebben in de loop van voordeur naar zaal. In de les hoeft een mondkapje niet, maar mag natuurlijk wel :).

Ook vragen we met klem bij klachten thuis te blijven en ons op de hoogte te stellen als je positief getest bent.

Mochten er veranderingen in regelgeving komen, dan houden we je uiteraard op de hoogte. Wil je checken waar beschreven staat wat we zeggen,  kijk hier, scroll een beetje naar beneden en check ” Sport en spel” en “Kunstbeoefening zoals acteren, dansen en zingen”.

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Lees meer

Anderhalve meter of niet?

Zo blij dat we vanaf vandaag weer open zijn! Op het terras en in de bar geldt de anderhalve meter-regeling, Op de dansvloer niet persé!! Gek he? Maar wel waar. Des te meer reden om lekker te komen dansen! Vanaf 31 augustus beginnen de nieuwe lessen weer :).

Lees meer