Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Dreumesdans

Dansen voor de allerkleinste kinderen, want jong geleerd is oud gedaan!

Kids van 1,5 tot en met 2,5 jaar maken kennis met bewegen op muziek. We doen dit met behulp van o.a. bekende liedjes die beweging stimuleren. De fantasie wordt geprikkeld met behulp van materialen en verhalen. Tijdens deze les dansen de ouders mee.

Inschrijving is voor een lesblok van schoolvakantie tot schoolvakantie (lesblok 5: 13-5 t/m 7-7).
Les gemist? Inhalen mag binnen het lesblok op een andere dag/locatie.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt! Inschrijven voor blok 5? Klik dan even door naar de week van 13-5.

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Romy & Laura
Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Laura

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent.