Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Peuterdans

Peuterdans stimuleert de fantasie en beweging van kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. De lessen zijn opgebouwd rond diverse thema’s uit de belevingswereld van de kids.

Op een speelse, vrolijke manier leren peuters bewegen op muziek, waarbij aandacht wordt gegeven aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, de ontwikkeling van de muzikaliteit, het richtings- en ritmegevoel en de bewustwording van het lichaam. Je danst een klein stukje van de les samen met je kind.
Voor kinderen, jongens én meisjes, van 2,5 tot 4 jaar.

Inschrijving is voor een lesblok van schoolvakantie tot schoolvakantie (lesblok 5: 13-5 t/m 7-7). Les gemist? Inhalen mag binnen het lesblok op een andere dag/locatie.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt! Inschrijven voor blok 5? Klik dan even door naar de week van 13-5 en voor zondag naar de week van 20-5.

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

Seizoen 2023/2024
Deze cursus wordt gegeven door Romy, Laura, Merel & Femke
Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Laura

Laura is op de dansacademie afgestudeerd als dansdocent en heeft een grote affiniteit voor kinderen. Met veel plezier en warmte krijgt Laura uit de kinderen wat er in ze zit aan danstalent.

Merel

Merel is ook afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft. Ze zal dan ook altijd haar best doen voor jou de "juiste" taal te gebruiken om het beste eruit te halen.

Femke

Femke is afgestudeerd als de docent dans aan ArtEZ. Met een grote passie voor klassiek ballet, maar ook zeker voor de moderne stijlen, geeft ze met veel plezier en enthousiasme les aan alle leeftijden.