Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Urban crew & Podiumklas

Dans je al een tijdje, maar wil je meer? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou!

Dans je de hele dag door en kan je echt nooit stil zitten? Wil je hard werken, beter worden en je prestaties op het podium laten zien? Meld je dan nu aan voor onze Urban Crew of Podiumklas.

Bij de Urban Crew wordt je wekelijks gedrild om je streetdance, hiphop en andere urban moves nog strakker en beter te krijgen. Je krijgt een plek op het podium om te shinen en traint om mee te dansen bij wedstrijden. Je danst minimaal 2 uur per week (woensdag en vrijdagmiddag) en kan daarnaast kiezen om nog extra lessen te volgen voor een maximale ontwikkeling in dans.

De Podiumklas is gericht op Moderne dans en Klassiek ballet met invloeden van jazz. Je gaat dieper in op de technieken en krijgt daarnaast een aparte choreografie training. Op deze manier kan je elk moment zelfverzekerd het podium op! Je traint 2 uur op de zaterdagochtend + een reguliere les doordeweeks. Ook kan er gekozen worden voor een onbeperkt lespakket waarbij je alle kids lessen mag volgen.


Let op! Deze lessen zijn vanaf 9 jaar. Instroom is bij aanvang van een nieuw seizoen. Na een selectie wordt er bepaald of je geschikt bent om de trainingen te volgen.

Het Urban Crew lesgeld is inclusief deelnamekosten voor de wedstrijden. Wedstrijden zijn open voor publiek, maar er wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding wordt, in overleg met de crew en ouders, zelf aangeschaft.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Lotte, Nikki & Deborah
Lotte

Lotte geeft de Podium Klas lessen. Ze komt van de ArtEZ dansacademie en met haar technische vaardigheid en betrokkenheid haalt ze het beste uit de leerlingen naar boven.

Nikki

Nikki heeft ook zowel een MBO als een HBO dansopleiding afgerond. Ze heeft veel wedstrijdervaring bij diverse organisaties. Nikki is puur, gaat back to the roots en duikt in techniek.

Deborah

Deborah zit vol met passie, pit en uitdaging. Dit zie je terug in al haar lessen. Ze is Internationaal en nationaal actief in de danswereld. Deborah is afgestudeerd aan de Urban dans opleiding.