Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Breakdance

Breakdance, ook bekend als breaking of b-boying: de coolste moves op de vetste beats.

Breakdance is ontstaan eind 1970-er jaren in de achterstandswijken (voornamelijk ‘The Bronx’) van New York. DJ’s begonnen in die tijd draaitafels en een mixer te gebruiken om een break, het meest ritmische deel in een nummer, eindeloos door te laten draaien.

Breakdance is ontstaan door samenkomst van verschillende culturen, namelijk de Afrikaanse (Afrikaanse dans en Jazz), Aziatische (kung-fu) en Zuid-Amerikaanse (mambo, salsa). De multiculturele achtergrond zie je ook terug in de zeer diverse muziekstijlen waar op gedanst wordt: Funk, Breakbeat, Electro, Rock, Salsa/Latin beats. Breakdance is 1 van de 4 elementen van hiphop waartoe ook Rap, Graffiti en DJ’ing behoren.​

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Jean "Shinshan"
Jean "Shinshan"

In 2019 winnaar van Holland's got Talent, afgestudeerd urban op het MBO én op grote hoogte in de battle-world, zo werd hij winnaar van de Red Bull Dance Your Style World Finals in Parijs in 2019. Inmiddels is hij ook gewild acteur/danser in films en tv-series. Dans heeft zijn hart. Creativiteit en flow kenmerken zijn dansen.