Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Jazz dance

Jazz dance, ook bekend als jazzballet, is populair geworden door films en musicals. Jazz dance is zeer dynamisch met snel voetenwerk, snelle draaien, krachtige sprongen en geïsoleerde bewegingen.

De lessen worden heel consequent, volgens een bepaald schema, opgebouwd zodat iedereen de technieken kan leren. Je werkt tijdens de les aan een goede conditie, evenwicht, spieropbouw, lenigheid, coördinatie, houding en expressie.

Jazz dance, jazzballet, komt uit de Verenigde Staten en kwam rond de jaren 70 naar Nederland. De oorsprong van jazz dance is terug te vinden in de Afrikaanse dans. In de jazzlessen worden verschillende stijlen zoals latin-jazz, musical-jazz, afro- jazz en modern en lyrical- jazz gecombineerd.

Zoek je authentieke jazz uit de jaren ’20/’30? Kijk dan bij Swing jazz solo! Zoek je meer smooth moves kijk dan bij Blues solo!

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Yentl
Yentl

Yentl is juni 2013 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans in Arnhem.

De sfeer in de les vindt ze belangrijk; iedereen moet zich op de eerste plaats welkom en thuis voelen. Zo creëert Yentl de ideale omstandigheden om samen met haar leerlingen te werken aan diverse dans-doelen.