Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Klassiek ballet

Pirouette, arabesque, plié, relevé…

Wie kent deze sierlijke dansvorm niet? Het is een intensieve dansvorm waarvoor kracht, souplesse en coördinatie heel handig zijn. Daar wordt aan gewerkt tijdens de lessen!

Voor Ballet Blast voor kijk bij sport.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

21/22
Deze cursus wordt gegeven door Mirjam & Shelley
Mirjam

Mirjam is een HBO afgestudeerd dansdocent. Ze is getraind in verschillende stijlen, zoals tapdance en klassiek ballet. In haar lessen wordt er veel aan techniek gewerkt, maar is dansplezier het allerbelangrijkste!

Shelley

Shelley is afgestudeerd als HBO docent dans, met een passie voor klassieke ballet en mindfull sporten (Essentrics). Kinderen zien leren en groeien vind ze een dankbaar beroep en deze sierlijke dame haalt dan ook het beste in je naar boven.