Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Moderne dans

Moderne dans of contemporary is ontstaan als de tegenhanger van klassiek ballet. Ballet zweeft boven de grond en moderne dans stampt op en rolt over de grond.

Moderne dans of contemporary is een expressieve dansvorm. Allerlei soorten muziek kunnen gebruikt worden. De muziek bepaalt hoe de dans eruit ziet; langzaam zonder te stoppen of snel met veel accenten.

In de lessen werk je aan spanning en ontspanning, ademhaling, dynamiek, ruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier staat daarbij natuurlijk voorop! Voor de podiumklas wordt je geselecteerd; je traint dan minimaal twee uur per week.

Op zoek naar moderne dans voor kinderen tot 12 jaar? Klik hier!

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Merel, Lotte, Shelley, Nienke & Denzel
Merel

Merel is ook afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft. Ze zal dan ook altijd haar best doen voor jou de "juiste" taal te gebruiken om het beste eruit te halen.

Lotte

Lotte geeft de Podium Klas lessen. Ze komt van de ArtEZ dansacademie en met haar technische vaardigheid en betrokkenheid haalt ze het beste uit de leerlingen naar boven.

Shelley

Shelley is afgestudeerd als HBO docent dans, met een passie voor klassieke ballet en mindfull sporten (Essentrics/Yoga). Kinderen zien leren en groeien vind ze een dankbaar beroep en deze sierlijke dame haalt dan ook het beste in je naar boven.

Nienke

Nienke danst al lang met heel veel plezier; precies dat is de reden dat ze houdt van lesgeven. Ze wil dat iedereen minstens zo laten genieten als ze zelf deed en doet! Op dit moment zit ze in het laatste jaar van Artez.

Denzel

Denzel is afgestudeerd aan het Rijn/IJssel in Urban Dance. Floorwork, House, Freestyle en andere hiphop stijlen zijn z'n ding. Roots en diepgang in beweging zijn belangrijk voor hem én haalt hij uit de cursisten.