Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Ballroom & Latin/Stijldansen

Wil je lekker uit de voeten kunnen op ieder bedrijfsfeest, bruiloft of receptie, óf gewoon gezellig samen stijldansen? Kom een cursus doen!

In een beginnerscursus leer je diverse ballroom & latin dansen zoals: quickstep, Engelse wals, chacha, mambo en jive. Natuurlijk onder leiding van professionele docenten met plezier in hun vak.

Kom een keer langs om sfeer te proeven: kunnen stijldansen is namelijk niet alleen nuttig, leren dansen is ook nog heel erg leuk en super gezellig! Het kan maar zo van noodzaak tot hobby groeien. Er zijn mensen die al twintig jaar bij ons dansen omdat het zo’n gezellige vrijetijdsbesteding is, die je ook nog eens lekker met z’n tweeën kan doen. Wist je dat er ook regelmatig danscafés zijn waar je, buiten de lessen om, lekker de vloer op kunt?

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

Seizoen 2023/2024
Deze cursus wordt gegeven door Romée
Romée

Romée heeft, na de dansacademie (HBO), de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" Lekker bezig zijn, met humor en plezier, staat voorop tijdens de lessen. "Fouten bestaan niet, hoogstens zijn er onverwachte solo's."