Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Lindy hop of West Coast Swing

De revival van Lindy hop heeft vanuit Amerika ook Arnhem bereikt. Het is een combinatie van de Charleston en Tapdance en is ontstaan in het Amerika van eind jaren twintig.

West Coast Swing (vaak afgekort met WCS) is een partnerdans die is ontstaan uit de Lindy Hop, wordt gedanst op allerlei soorten muziek en geeft beide partners veel vrijheid tot improviseren.

De enorme vrijheid en het vrolijke karakter van Lindy hop waren bepalend voor het grote succes van toen. In de grote danszalen van Harlem, zoals de Savoy-ballroom, ontsnapte men op muziek van Count Basie, Duke Ellington, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald aan de sleur van het dagelijks leven. Nog steeds worden wereldwijd soloroutines als de Shim Sham en de Big Apple gedanst.

West Coast Swing (vaak afgekort met WCS) is een partnerdans die is ontstaan uit de Lindy Hop. West Coast Swing door de jaren heen geëvolueerd en veranderd, en het blijft evolueren samen met de muziek waarop we dansen. Je kunt West Coast Swing op bijna alle muziekstijlen dansen (zoals blues, hip-hop, R&B, ballad, disco, rock’n roll, latin). Beide partners hebben een grote vrijheid voor creatieve expressie en om te improviseren, meer dan in enig andere partnerdans.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

Seizoen 2024/2025
Deze cursus wordt gegeven door Ivo
Ivo

Ivo heeft een grote passie voor Lindy hop en ballroom/latin. Als 13 jarig jongetje begon hij met Dansen bij Versteegh. Al snel stond hij 7 dagen in de week op de dansvloer en inmiddels is Ivo al jarenlang een leuke, gezellige en gedegen docent én fijne collega!