Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Salsa

Lekker swingen op tropische klanken, waan je in een warm oord en dans het vuur uit je schoenen! Salsa is een dans- en muziekvorm, én een verzamelnaam voor meerdere Zuid-Amerikaanse dansen.

Leer Salsa dansen met veel aandacht voor sfeer en kwaliteit, zodat je écht weet en voelt wat je doet. Na de basisprincipes, komen al snel leuke variaties aan bod. Kom en beleef deze latin-experience!

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Gilbert & Maria
Gilbert

Gilbert Guerra komt uit Cuba en heeft gewerkt als professioneel danser. Gilbert is klaar voor een nieuwe uitdaging en neemt je met liefde en passie mee in de Cubaanse Salsa; de enige echte, de oorsprong, in zijn ogen :). In tegenstelling tot L.A. style, die in een lijn gedanst wordt, dans je Cubaans meer rond.

Maria

Maria neemt haar Cubaanse afkomst mee de lessen in en bruist van vrolijkheid, enthousiasme en energie!