Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Dansconditie

Op een leuke en energieke manier werk je in deze les aan het verbeteren van je conditie, kracht en lenigheid. Geen ingewikkelde fitness (apparaten), maar gewoon lekker dansen en bewegen op muziek!

De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende stijlen zoals: streetdance, modern, jazz, aerobics of yoga.

In de lessen ontwikkel je een beter lichaamsbewustzijn wat zal leiden tot verbetering van de houding. Iedere les komen conditie, spierversterkende oefeningen, ontspanning & ademhaling en plezier aan bod!

Onbeperkt sporten kan ook; alles wat in het blokje sport staat kun je komen doen zo vaak je wilt. Tip: dansconditie en zumba (pure cardio training) zijn een prima combinatie bijvoorbeeld!

Tip: neem voor dansconditie, essentrics, yoga en ballet blast een matje of handdoek mee ;).

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

Seizoen 2024/2025
Deze cursus wordt gegeven door Romée, Merel, Yentl & Roos
Romée

Romée heeft, na de dansacademie (HBO), de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" Lekker bezig zijn, met humor en plezier, staat voorop tijdens de lessen. "Fouten bestaan niet, hoogstens zijn er onverwachte solo's."

Merel

Merel is ook afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie en een vast gezicht in ons team. Het zien van verbetering en groei bij haar leerlingen is wat haar drijft. Ze zal dan ook altijd haar best doen voor jou de "juiste" taal te gebruiken om het beste eruit te halen.

Yentl

Yentl is juni 2013 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans in Arnhem.

De sfeer in de les vindt ze belangrijk; iedereen moet zich op de eerste plaats welkom en thuis voelen. Zo creëert Yentl de ideale omstandigheden om samen met haar leerlingen te werken aan diverse dans-doelen.

Roos

Roos is afgestudeerd aan het RijnIJssel als Danser Show/Allround én heeft een topjaar Urban dance gedaan. Humor en vrolijkheid horen bij haar. Ze is al jaren kind aan huis in de dansschool, startte als 4 jarige met kleuterdans. We zijn blij met haar in ons docententeam.