Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Dansconditie

Op een leuke en energieke manier werk je in deze les aan het verbeteren van je conditie, kracht en lenigheid. Geen ingewikkelde fitness (apparaten), maar gewoon lekker dansen en bewegen op muziek!

De bewegingen bestaan uit eenvoudige basispassen en combinaties afkomstig uit uiteenlopende stijlen zoals: streetdance, modern, jazz, aerobics of yoga.

In de lessen ontwikkel je een beter lichaamsbewustzijn wat zal leiden tot verbetering van de houding. Iedere les komen conditie, spierversterkende oefeningen, ontspanning & ademhaling en plezier aan bod!

Onbeperkt sporten kan ook; alles wat in het blokje sport staat kun je komen doen zo vaak je wilt. Tip: dansconditie en zumba (pure cardio training) zijn een prima combinatie bijvoorbeeld!

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Romée, Demi & Romy
Romée

Romée heeft, na de dansacademie (HBO), de opleiding ballroom en latin gedaan. "Uit je hoofd, in je lijf en met veel plezier goed leren dansen!" Lekker bezig zijn, met humor en plezier, staat voorop tijdens de lessen. "Fouten bestaan niet, hoogstens zijn er onverwachte solo's."

Demi

Demi heeft na MBO dans een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.