Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Essentrics

Essentrics is heerlijk voor je lichaam en geest! Het is een combinatie van ballet, yoga, pilates, tai chi en meer.

Essentrics is een volledig vernieuwende workout die gebruik maakt van de vloeiende bewegingen van tai chi om gezondheid en balans te creƫren, van de versterkingstechnieken van ballet voor lange, slanke, flexibele spieren en van de genezende principes van fysiotherapie voor een pijnvrij lichaam. Rustig en beheerst ga je de les door. Ontspannen door inspannen!

Onbeperkt sporten kan ook; alles wat in het blokje sport staat kun je komen doen zo vaak je wilt.

Tip: neem voor dansconditie, essentrics, yoga en ballet blast een matje of handdoek mee ;).

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

Seizoen 2024/2025
Deze cursus wordt gegeven door Shelley & Meie
Shelley

Shelley is afgestudeerd als HBO docent dans, met een passie voor klassieke ballet en mindfull sporten (Essentrics/Yoga). Kinderen zien leren en groeien vind ze een dankbaar beroep en deze sierlijke dame haalt dan ook het beste in je naar boven.

Meie

Meie heeft de HBO-opleiding Dance in Education aan ArtEZ gevolgd en mag nu haar passie voor dans delen als docent, danser en choreograaf.
Ontwikkeling op technisch, sociaal, persoonlijk en creatief vlak staat centraal in haar danslessen (ballet, modern, floorwork, physical dynamics en dansconditie). Er wordt dan ook hard gewerkt in haar lessen, maar er is zeker ook ruimte voor humor en plezier.
Bovendien vindt zij het zorgen voor lichaam en geest door middel van beweging zeer belangrijk. Vandaar dat zij zich ook geprofileerd heeft in verschillende vormen van yoga, zoals yin en flow yoga, maar ook in dansyoga en Essentrics.