Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Streetkids / Hiphop

Vet cool en lekker sportief! Op eigentijdse muziek leert je kind dansen zoals je in video’s ziet.

De les bestaat uit een opwarming, het aanleren van diverse dansmoves, we doen leuke dansspelen en werken aan een choreografie. Kinderen ontdekken hun danstalent en muzikaliteit. Bovendien zijn ze ook nog eens lekker sportief bezig! We hebben verschillende leeftijdsgroepen voor kids vanaf 6 jaar.
Ben je op zoek naar breakdance? Kijk dan hier.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Romy, Bente, Roos & Noera
Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Bente

Bente is een afgestudeerde danseres van het Rijnijssel Danser Show/Allround. Daarbij heeft ze haar topjaar Urban afgerond. Momenteel danst ze in de dinnershow Grandeur en bij events. Bente is een hardwerkende, gemotiveerde en open jongedame die haar ervaringen en kennis graag verder wil doorgeven aan andere gepassioneerde dansers.

Roos

Roos is afgestudeerd aan het RijnIJssel als Danser Show/Allround én heeft een topjaar Urban dance gedaan. Humor en vrolijkheid horen bij haar. Ze is al jaren kind aan huis in de dansschool, startte als 4 jarige met kleuterdans. We zijn blij met haar in ons docententeam.

Noera

Noera is afgestudeerd aan de Urban dansopleiding en momenteel veelzijdig aan het trainen en werken. Ze houdt van nieuwe ervaring en kennis op doen en dit ook te delen. Ze doet niks liever dan dansen!