Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Streetstyles / Hiphop

Lekker sportief en superfun! Streetstyles / Streetdance / Hiphop is een verzamelnaam van dansen die ontstaan zijn op straat, in clubs en op middelbare scholen. Het barst van zelfvertrouwen, lef en dynamische bewegingen.

Hiphop / Streetdance is ontstaan begin jaren ’80 in New York: vooral in de achterbuurten werd veel op straat gedanst, gekleed in makkelijk zittende “baggy clothes”. In Europa braken de Hiphop / Streetstyles eind jaren ’90 door en had veel invloed op mode, videoclips, graffiti, dj’s, rappers, scratchers etc.

Veel bewegingen zijn gericht op wat je ziet in video’s, daardoor staat Hiphop / Streetdance sterk onder invloed van diverse stromingen en verandert de stijl continu. Bounce to the beat!

Zoek je dit voor basisschool-leeftijden? Klik hier.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Deborah, Romy, Roos, Nino, Bente, Denzel & Noera
Deborah

Deborah zit vol met passie, pit en uitdaging. Dit zie je terug in al haar lessen. Ze is Internationaal en nationaal actief in de danswereld. Deborah is afgestudeerd aan de Urban dans opleiding.

Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Roos

Roos is afgestudeerd aan het RijnIJssel als Danser Show/Allround én heeft een topjaar Urban dance gedaan. Humor en vrolijkheid horen bij haar. Ze is al jaren kind aan huis in de dansschool, startte als 4 jarige met kleuterdans. We zijn blij met haar in ons docententeam.

Nino

Nino is afgestudeerd op de Urban dansopleiding in Arnhem en is een all-round getrainde danser. Zijn focus ligt vooral op de techniek en creativiteit in de urban dansstijlen. Zijn lessen zijn vol energie en discipline.

Bente

Bente is een afgestudeerde danseres van het Rijnijssel Danser Show/Allround. Daarbij heeft ze haar topjaar Urban afgerond. Momenteel danst ze in de dinnershow Grandeur en bij events. Bente is een hardwerkende, gemotiveerde en open jongedame die haar ervaringen en kennis graag verder wil doorgeven aan andere gepassioneerde dansers.

Denzel

Denzel is afgestudeerd aan het Rijn/IJssel in Urban Dance. Floorwork, House, Freestyle en andere hiphop stijlen zijn z'n ding. Roots en diepgang in beweging zijn belangrijk voor hem én haalt hij uit de cursisten.

Noera

Noera is afgestudeerd aan de Urban dansopleiding en momenteel veelzijdig aan het trainen en werken. Ze houdt van nieuwe ervaring en kennis op doen en dit ook te delen. Ze doet niks liever dan dansen!