Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Streetstyles / Hiphop

Lekker sportief en superfun! Streetstyles / Streetdance / Hiphop is een verzamelnaam van dansen die ontstaan zijn op straat, in clubs en op middelbare scholen. Het barst van zelfvertrouwen, lef en dynamische bewegingen.

Hiphop / Streetdance is ontstaan begin jaren ’80 in New York: vooral in de achterbuurten werd veel op straat gedanst, gekleed in makkelijk zittende “baggy clothes”. In Europa braken de Hiphop / Streetstyles eind jaren ’90 door en had veel invloed op mode, videoclips, graffiti, dj’s, rappers, scratchers etc.

Veel bewegingen zijn gericht op wat je ziet in video’s, daardoor staat Hiphop / Streetdance sterk onder invloed van diverse stromingen en verandert de stijl continu. Bounce to the beat!

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Selecteer hieronder een moment en schrijf je in.

20/21
Deze cursus wordt gegeven door Deborah, Nikki, Demi, Romy & Roos
Deborah

Deborah zit vol met passie, pit en uitdaging. Dit zie je terug in al haar lessen. Ze is Internationaal en nationaal actief in de danswereld. Deborah is afgestudeerd aan de Urban dans opleiding.

Nikki

Nikki heeft ook een MBO opleiding afgerond en is nu bezig op Artez. Ze heeft veel wedstrijdervaring bij diverse organisaties. Nikki is puur, gaat back to the roots en duikt in techniek.

Demi

Demi heeft na MBO dans een HBO opleiding dans gedaan. Ze is een pittige, stoere meid en geeft ook zo les; vol passie en vuur laat ze je keihard werken.

Romy

Romy is een warme, energieke dame die klaar is om je uit te dagen en nieuwe moves te leren. Ze is afgestudeerd in Dans aan het Aventus en heeft al heel wat jaren lesgeef ervaring.

Roos

Roos is afgestudeerd van het RijnIJssel als Danser Show/Allround en nu bezig met een topjaar Urban.
Ze is al jaren kind aan huis aan de dansschool en we zijn blij haar aan ons docententeam toe te mogen voegen.