Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Urban Crew training

Voor alle urban dansers die meer willen.

We hebben crews om demo’s, shows en wedstrijden te dansen. Er zijn twee verplichte trainingen per week, eventueel aangevuld met meerdere lessen.

Het Urban Crew lesgeld is inclusief deelnamekosten voor de wedstrijden. Wedstrijden zijn open voor publiek, maar er wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding wordt, in overleg met de crew en ouders, zelf aangeschaft.

Onderstaande lesgelden zijn inclusief deelnamekosten aan de wedstrijden. Betaling in 10 maandelijkse termijnen is mogelijk.

Direct inschrijven?

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Nikki & Deborah
Nikki

Nikki heeft ook zowel een MBO als een HBO dansopleiding afgerond. Ze heeft veel wedstrijdervaring bij diverse organisaties. Nikki is puur, gaat back to the roots en duikt in techniek.

Deborah

Deborah zit vol met passie, pit en uitdaging. Dit zie je terug in al haar lessen. Ze is Internationaal en nationaal actief in de danswereld. Deborah is afgestudeerd aan de Urban dans opleiding.