Wil je inschrijven of verlengen?

Mijn inschrijving verlengen

Bedankt! We hebben je verzoek tot verlengen ontvangen.

Inschrijven voor een cursus?

Voor welke cursus wil je inschrijven?
Persoonlijke gegevens cursist
Geboortedatum *

Door in te schrijven via internet of aan onze balie ga je akkoord met onze spelregels en privacyverklaring. Bekijk hier onze voorwaarden, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Persoonlijke gegevens partner
Geboortedatum *

Leuk dat je komt dansen!

We hebben een bevestiging van je inschrijving naar je e-mailadres verstuurd. Om de betaling te voldoen zijn er twee opties:


1. Betaal met iDEAL

Veruit het gemakkelijkst, snelst en veiligst is om je lesgeld direct met iDEAL te betalen. Vertrouwd bij je eigen bank.2. Betaal via een machtiging

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de iDEAL betaling, dan kun je ook een machtigingsformulier invullen. Download het machtigingsformulier hier.

Urban Crew training

Voor alle urban dansers die meer willen.

We hebben crews om demo’s, shows en wedstrijden te dansen. Er zijn twee verplichte trainingen (totaal 3 uur) per week, eventueel aangevuld met meerdere lessen.

Het Urban Crew lesgeld is exclusief deelnamekosten aan wedstrijden. Wedstrijden zijn open voor publiek, maar er wordt meestal een entreeprijs voor gevraagd. Kleding wordt, in overleg met de crew en ouders, zelf aangeschaft.

Betaling in 10 maandelijkse termijnen is mogelijk.

Schrijf hieronder in voor Crew 2, 3, 4 en 5, voor Crew 1 (kids) kijk hier.

Lesmomenten & tarieven

Schrijf je in via de knop hieronder en maak een keuze uit het tijdstip en de locatie die jou het beste uitkomt!

Prijsopties
€157,00 voor 15 lessen
€275,00 voor 30 lessen
€340,00 voor 38 lessen

Eerst een proefles?

Je kunt altijd een proefles komen meedoen. Bel even naar +31 (0)26 3511 211 of e-mail naar info@dansenbijversteegh.nl om te overleggen wat een handige dag en tijd is.

Deze cursus wordt gegeven door Deborah, Nino, Roos & Denzel
Deborah

Deborah zit vol met passie, pit en uitdaging. Dit zie je terug in al haar lessen. Ze is Internationaal en nationaal actief in de danswereld. Deborah is afgestudeerd aan de Urban dans opleiding.

Nino

Nino is afgestudeerd op de Urban dansopleiding in Arnhem en is een all-round getrainde danser. Zijn focus ligt vooral op de techniek en creativiteit in de urban dansstijlen. Zijn lessen zijn vol energie en discipline.

Roos

Roos is afgestudeerd aan het RijnIJssel als Danser Show/Allround én heeft een topjaar Urban dance gedaan. Humor en vrolijkheid horen bij haar. Ze is al jaren kind aan huis in de dansschool, startte als 4 jarige met kleuterdans. We zijn blij met haar in ons docententeam.

Denzel

Denzel is afgestudeerd aan het Rijn/IJssel in Urban Dance. Floorwork, House, Freestyle en andere hiphop stijlen zijn z'n ding. Roots en diepgang in beweging zijn belangrijk voor hem én haalt hij uit de cursisten.